Čutálisti SPŠ na třetím místě na okresním kole futsalu

9.12.2019
Ladislav Schejbal

Třetí místo tým SPŠ obsadil na okresním kole futsalu v Městské sportovní hale ve složení: Mašek Michal ( 3.B ), Hrynčuk Stanislav, Chleborád Erik, Zemen Jiří, Pešta Alexandr a Kadlec Viktor ( 3.E ), Novák Matyáš, Gracl  David a Chládek Filip ( 3.C ), Kuhmel Patrik ( 2.D ) a Šíma Adam ( 2.D ).

Ve dvou tříčlenných skupinách probíhal turnaj v poklidném vánočním duchu ( nepostupová soutěž ). Bohužel většina našich fotbalistů tomu podlehla až tak, že nepodali své nejlepší výkony. Zejména v závěru prvního utkání a v rozhodujícím druhém utkání.

V tom prvním se SOU Škoda po spoustě promarněných šancí zachraňoval situaci pěknými zákroky Adam Šíma a utkání rozhodl dvěma krásnými ranami Patrik Kuhmel. V posledních chvílích si však nechali dát gól, který v konečném hodnocení skupiny byl rozhodující. Ve druhém utkání s GJP stačila remíza na postup do finále, ale opět nedostatečné rozcvičení a bohorovnost některých hráčů způsobila spoustu promarněných šancí a jeden gól v naší síti. A myslet si, že perfektních pět minut na závěr zachrání situaci byl omyl. Výsledkem bylo druhé místo ve skupině a utkání o třetí místo s ISŠZT Jičínská. To bylo od začátku jednoznačné a výsledkem 9:0 ( góly Mašek 3*, Zemen 2*, Chleborád, Hrynčuk, Kuhmel a Horák ) vybojovali naši žáci třetí místo.

Nejlepší výkony z našich hráčů podali v brance Adam Šíma, v poli Michal Mašek a Patrik Kuhmel.

Děkujeme za reprezentaci a snad někdy naši fotbalisté předvedou opravdu to, na co mají.