Florbal – krajská eliminace – postup

11.3.2016
Ladislav Schejbal

FLORBALISTÉ POSTUPUJÍ!

Ve čtvrtek 3.3.2016 naši florbalisté bojovali na druhém ( krajská eliminace ) kole soutěže Mládežnický florbal. Hrálo se vyřazovacím systémem, tak v každém kole panovala velká nervozita. Tím více, že finalisté měli jistý postup mezi osm nejlepších týmů Čech.
V prvním utkání s OA Neveklov jsme se dostali do vedení o dva góly ( Mašek, Vejvoda ) a s velkým úsilím vydřeli výhru 2 : 1. V rozhodujícím semifinálovém utkání s OA Příbram podali naši hráči skvělý výkon a vyhráli 4 : 0 ( Korych, Sajdl, Mašek a Nikodém ). Cíl – postup – byl splněn.

Po více jak dvouhodinovém čekání došlo na finále s OA Kolín. Výkon již nebyl zdaleka tak dobrý jako v semifinále a prohráli jsme 1 : 2 ( Mašek ).
O druhé místo a postup se zasloužili: Petr Budka, Lukáš Sajdl, Jiří Venclů ( všichni 2.D ), Vojtěch Ludikar, Petr Nikodém ( oba 2.B ), Barbora Knotková, Patrik Rokos ( oba 2.C ), Jan Hrušovský, Dominik Mašek, Milan Ptáček, Marek Vondrák ( všichni 1.D ), Daniel Korych, David Jelínek, Martin Vejvoda ( všichni 1.B ) a Pepa Le Dinh ( 1.A ) pod vedením trenéra Vojty Hrůzy a jeho asistenta Petra Ďurany.
Všem děkujeme za bojovnost, postup a reprezentaci školy. Snad i v dalším kole budou stejně úspěšní a postoupí mezi čtyři nejlepší týmy republiky.

Další info a foto – https://www.facebook.com/Sport-a-sportovn%C3%AD-kurzy-SP%C5%A0-Mlad%C3%A1-Boleslav-1601477153399369/?fref=nf