Volejbalisté SPŠ MB v krajském kole sedmí.

20.10.2023
Věra Svárovská

Ve čtvrtek 19.10.2023 se naši volejbalisté zúčastnili krajského kola Sportovní ligy škol v Neratovicích, kam postoupili jako vítězové okresu (po opravě pořadí OK).

Hrálo se ve dvou skupinách systémem každý s každým a následně dle pořadí o celkové umístění. Naši borci tentokrát na nejlepší týmy nestačili. Smolný los jim ve skupině A přiřkl právě tři nejsilnější družstva a pozdější vítěze turnaje, a tak i statečný výkon všech hráčů k lepšímu než 7.místu nestačil. Škoda je především zápasu s Gymnáziem Kolín, které bylo po celou dobu vyrovnané a body jsme ztratili několika chybami za sebou v závěrech setů.

Náš tým hrál ve složení: Vojtěch Věchet (3.Bi), Matěj Šilhán (2.Ai), Ondřej Hanitz, Vilém Majer, Matěj Řípa (všichni 2.Ds), David Černý (3.Ds), Marek Adámik, Jaroslav Bažo, Richard Gnip, Tomáš Schovanec (všichni 4.Dds).

Celému družstvu děkujeme za reprezentaci školy v okresním i krajském kole a přejeme, ať nabyté zkušenosti pomohou v dalším tréninku a ať se daří ještě lépe v letech příštích.

Výsledky:

SPŠ MB – Sportovní gymnázium Kladno        0 : 2     (9 : 21, 11 : 21)

SPŠ MB – Gymnázium Kolín                           0 : 2     (15 : 21, 16 : 21)

SPŠ MB – SPŠ a VOŠ Příbram                         0 : 2     (10 : 21, 11 : 21)

o 7. místo

SPŠ MB – Gymnázium Poděbrady                  2 : 0     (kontumačně)